Opprettet nuf selskap i Panlegis ?

Hei ! Jeg føler meg også lurt.

Opprettet enkeltmannsforetak i des. 2009, registrert i Brønnøysund.
I jan. 2010 ble jeg oppringt av en svensk jente som ville selge nuf selskap.
Jeg sa jeg ikke ville ha noe A/S, men hun ga seg ikke og var meget pågående (“mange fordeler”).
Så etter en times samtale hadde jeg faktisk gitt henne mine personalia og nummeret til visakortet.
Ba om å få mere opplysninger om hva dette innebar på e-post, før jeg sa ja eller nei til avtalen.
Stor var min forundring da avtalen kom på e-post og jeg så at visakortet allerede var brukt.

De mente å ha dekning for at jeg hadde sakt ja til avtalen (dette hadde de tatt opp på bånd) mens jeg mente nei og forlangte å få opptaket tilsendt. Noe som jeg aldri har fått.

Etter mange tlf samtaler frem og tilbake, og “fustrasjon” så fikk jeg faktisk tilbakeført mesteparten av summen som de hadde trekt på visakortet.( Dette visakortet er nå makulert)

MEN for å kunne si opp avtalen i England påstår de at " jeg må sjøl" underskrive oppsigelsespapirene. Dette har jeg også nektet,
Fordi jeg ALDRI HAR UNDERSKREVET NOEN AVTALE. og har derfor ingen avtale å si opp. Dette “rotet” må de ordne opp i sjøl er min mening.

Nå har de begynt med ny “tlf terror” for å få meg til å si opp avtalen .Men først må jeg betale årsregninga, så kan jeg si opp mitt medlemskap i nuf.
Hva råder dere meg til å gjøre for å bli kvitt dette “marerittet” av et selskap ?

User_128x128

Kommentarer


Har du fått tilsendt et mail med en stiftelsepapirene, og et dokument fra Companies hous? I tillegg til registreringspapirene for Norge?

Dette er lignende historie til den jeg prøver å hjelpe en venn ut av, bortsett fra at han ikke var klar over hvem han snakket med og han hverker snakker eller forstår noe særlig norsk eller svensk. Vi har idag vært til politiet og levert anmeldelse på Panlegis.Jeg har også bedd om å få ut eventuellt lyd opptak de påstår at de har men de sier det er ikke lovlig å levere ut dette. Men det er heller ikke lovlig å trekke penger fra noens konto uten underskrift og heller ikke opprette selskap i andres navn uten at de selskapet skal stå på skriver under. Panlegis daterte opprettelses dokumentene, sendte faktura og trakk penger fra konto i løpet av en time, men det var ikke mulig for oss å se hvem som hadde trukket pengene. Dette var fredag, så mandag dukker pengene opp på konto igjen for så å bli borte og nå står det at transaksjonen er gjort av panlegis. Jeg tror de har holdt på pengene på en eller annen måte for så å føre dem tilbake og trekke dem igjen kanskje det er noen frister eller noe slikt de må overholde, jeg vet ikke sikkert men det er nødt å være en grunn til at dette blir gjort på denne måten.